Nava amiral a FRMN, crucișătorul Moscova, a executat un antrenament de apărare antiaeriană  

1

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat că, pe 30.03.2021, echipajul crucișătorului purtător de rachete Moscova al Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a executat un antrenament de apărare antiaeriană.

Acesta s-a desfășurat în punctul de dislocare al diviziei de nave de suprafață din Sevastopol. Ordinul a fost primit de la Centrul Teritorial de Conducere al Statului major al FRMN.

Echipele de apărare antiaeriană de la bordul crucișătorului au descoperit un grup de ținte de mici dimensiuni, care se deplasau către punctul de dislocare a navelor. A fost declarată pregătirea de urgență pentru întrebuințarea mijloacelor de apărare antiaeriană. Țintele necunoscute au fost identificate ca fiind drone ale adversarului. Acestea au fost distruse în mod convențional, fără întrebuințarea practică a armamentelor navei.

Antrenamentul a fost executat cu succes, personalul de la bordul crucișătorului demonstrând un nivel ridicat de pregătire pentru îndeplinirea misiunilor încredințate. 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Crucișătorul Moscova aparține Diviziei 30 Nave de Suprafață – Sevastopol, fiind singura navă de rang I din compunerea FRMN.

Anterior, crucișătorul a îndeplinit misiuni pe mare, unde este posibil să se deplaseze din nou pentru desfășurarea de activități în cadrul verificării de control asupra perioadei de instrucție de iarnă.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s