Avioane americane și britanice au îndeplinit misiuni de cercetare în proximitatea Peninsulei Crimeea  

0

Analiză remnmilitaryblog.com:

Potrivit surselor de monitorizare a aviației de pe Twitter, pe 01.04.2021, un avion american de tip P-8A și un avion britanic RC-135W au îndeplinit misiuni ISR (intelligence, surveillance and reconnaissance) în proximitatea Peninsulei Crimeea. Traiectele de zbor ale acestora deasupra Mării Negre au vizat, în special, partea de sud a Strâmtorii Kerci, monitorizând, probabil, zona Podului Crimeea, unde, în ultimele zile, au fost înregistrate transferuri de tehnică militară rusească spre Peninsula Crimeea.

Avionul de patrulare antisubmarin Boeing P-8A Poseidon a decolat de la Baza Aeriană Sigonella de pe Insula italiană Sicilia. Aeronava cu numărul de înregistrare P-8 Noreg a ieșit deasupra Mării Negre de pe teritoriul Bulgariei. Aceasta a evoluat la o altitudine de aproximativ 4.267 de metri, cu o viteză de circa 445 de kilometri pe oră. 

1

Traiectul de zbor al aeronavei a urmat conturul Peninsulei Crimeea, în partea dinspre Marea Neagră, cu mai multe treceri la sud de Strâmtoarea Kerci.

2

Ultima misiune a avionului în Marea Neagră a avut loc pe 31 martie.

3

Avionul de cercetare radioelectronică Boeing RC-135W Rivet Joint, cu numărul de bord ZZ666 și indicativul radio RRR7227, a decolat de la Baza Aeriană Waddington din Marea Britanie.

4

Aeronava a evoluat la o altitudine de aproximativ 10.065 de metri, cu o viteză de circa 860 de kilometri pe oră. Aceasta a ieșit deasupra Mării Negre de pe teritoriul Ucrainei.

5

Avionul a efectuat mai multe treceri la sud-est și sud-vest de Peninsula Crimeea, insistând, de asemenea, pe zona din sudul Strâmtorii Kerci.

Ultima misiune a avionului în Marea Neagră a avut loc pe 30 martie.

Sursa: twitter.com.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s