Distrugătorul britanic Defender a fost prima țintă reală luată în vizor de noul avion de vânătoare rusesc

foto

Corporația de stat Rostec din Federația Rusă a publicat pe contul său de Facebook o fotografie de la satția de localizare optică a noului avion de vânătoare, care va fi prezentat pentru prima dată la expoziția MAKS-2021, ce se va desfășura, începând cu 20 iulie, la Zhukovsky, în Regiunea Moscova. Pe panourile din oglinzi (carcasa de sticlă) ale complexului de observare se reflectă distrugătorul britanic Defender, care a încălcat frontiera maritimă a Federației Ruse, în apropiere de Peninsula Crimeea, pe 23 iunie.

“Carcasele negre sunt foarte atrăgătoare, dar detaliile sunt întotdeauna mai interesante”, se arată în mesajul postat de Rostec, alături de fotografia menționată.

Cea mai recentă realizare a dezvoltatorilor aviației ruse a fost mutată recent la Zhukovsky, fiind acoperită, temporar, cu o prelată neagră, pentru a fi ferită de ochii curioșilor. Acest mister însă nu va mai dura prea mult.

În același timp, pe imaginea menționată a complexului de observare este inscripționat mesajul See you (Ne vedem).

foto 1

Astfel de stații de localizare optică sunt utilizate pentru dirijarea armamentelor de aviație (bombe și rachete) către țintele terestre și maritime. În concluzie, se poate aprecia că distrugătorul britanic Defender a fost prima țintă a noului avion de vânătoare rusesc. 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Probabil, prototipul noului avion ușor de vânătoare rusesc a efectuat zboruri de testare deasupra Mării Negre, în perioada în care distrugătorul britanic s-a aflat în regiune (nu neapărat pe 23 iunie).

Este posibil ca, înainte de mutarea pe aerodromul Zhukovsky, unde va putea fi văzut de către publicul larg începând din 20 iulie, acesta s-a aflat pe aerodromul Akhtubinsk din Regiunea Astrakhan al Centrului de stat 929 pentru teste de zbor din cadrul Forțelor Aerocosmice ale Federației Ruse.

Pe același aerodrom se mai află mai multe prototipuri ale avionului de vânătoare de generația a cincea Su-57 sau dronei grele de asalt Okhotnik. 

Sursa: topcor.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s