CNN avansează o nouă dată pentru declanșarea unei invazii militare rusești în Ucraina: 22.02.2022

0

Analiză remnmilitaryblog.com

Mult așteptata invazie a trupelor ruse în Ucraina se amână din nou. În dimineața zilei de 14.02.2022, postul american de televiziune a anunțat că “atacul ar putea fi mutat pe 22 februarie”.

Anterior, presa americană a garantat începerea “războiului ruso-ucrainean” pe 15 februarie 2022. De asemenea, CIA a informat autoritățile americane că declanșarea ostilităților este iminentă și se va produce pe 16 februarie.

Referindu-se la toate aceste schimbări succesive de date, politologul rus Armen Gasparyan a scris pe contul său de Telegram că: “Iadul informațional continuă”!

Un alt utilizator rus, Vladimir Solovyov, a scris în mod ironic pe Telegram că: “La întrebarea de ce atacurile ar trebui să înceapă pe 22 februarie, reprezentanții CNN pot să răspundă rezonabil că, în primul rând, este o dată frumoasă”. În opinia acestuia, Illuminati Solovey (fostul șef al Departamentului de relații publice al Institutului de Stat pentru Relații Internaționale din Moscova, Valery Solovey, care acum este specializat în criticarea președintelui rus, Vladimir Putin) poate vorbi despre numerologie și va face o paralelă cu data de 08.08.2008.

1

Trebuie precizat faptul că pe 08 august 2008 a fost declanșat războiul de cinci zile dintre Federația Rusă și Georgia.

Intervenția militară rusă este anunțată de câțiva ani, în special, de oficiali (militari și civili) din Ucraina. Aceasta a tot fost legată de diverse fenomene și evenimente, precum seceta, care lasă Peninsula Crimeea fără apă și este nevoie de o acțiune în forță pentru a debloca alimentarea acesteia de pe teritoriul Ucrainei, ori exercițiile militare de amploare Caucaz sau Vest.

Reprezentanții ucraineni nu au avansat însă nicio dată concretă pentru declanșarea ostilităților, deși au mai trecut printr-o sperietură cu concentrarea de trupe rusești la frontieră în primăvara anului 2021, în perioada februarie-aprilie.

Avansarea datelor exacte a fost începută de reprezentanții Occidentului, în special de cei americani, în urma reluării procesului de concentrare a trupelor rusești la frontiera cu Ucraina, la sfârșitul lunii octombrie 2021. Prima dată concretă a fost cea de 25 decembrie. Ulterior, acestea au tot fost mutate progresiv pe 27 decembrie, 31 decembrie, 07 ianuarie și așa mai departe.

Adevărul este că, în prezent Rusia strânge Ucraina ca într-o menghină, înconjurând-o din toate părțile, încercând să o sugrume și să o izoleze. Probabil că, de această dată, nici nu-i va mai da drumul până nu își va atinge obiectivul: fără NATO în Ucraina.

Sursa: diana-mihailova.livejournal.com.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s