În sudul Federației Ruse, se desfășoară un exercițiu tactic cu întrebuințarea grupurilor aeromobile

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 06.02.2019, subunități ale Armatei 58 arme întrunite dislocate în Republica Daghestan au început executarea unui exercițiu tactic cu dublă partidă, cu întrebuințarea grupurilor aeromobile.

Subunitățile din cadrul marii unități au fost alertate și au trecut la executarea marșurilor în mod combinat, în compunerea coloanelor auto și cu elicoptere ale Aviației Forțelor Terestre, către poligonul de arme întrunite Dalniy din Republica Daghestan.

În poligon, subunitățile de infanterie moto, în cooperare cu echipajele elicopterelor Aviației Forțelor Tesrestre, desfășoară activități de instrucție și luptă, în cadrul unui exercițiu tactic cu dublă partidă, la nivel companie. Un grup tactic de nivel companie va juca rolul desantului aeromobil, întărit cu subunități de cercetare, artilerie și tancuri, iar al doilea grup tactic și subunitățile alocate acestuia va îndeplini rolul adversarului.

La episoadele tactice planificate în timpul exercițiului vor participa peste 1.200 de militari și aproximativ 250 de unități de tehnică militară, inclusiv tancuri T-90A1, mașini de luptă ale infanteriei BMP-3, tunuri autopropulsate 2S3 Akatsia, precum și 10 elicoptere Mi-35 și Mi-8 AMTȘ ale Aviației Forțelor Terestre și aparate de zbor fără pilot.

Exercițiul tactic cu dublă partidă va dura până la sfârșitul săptămânii.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Subunitățile participante la exercițiu aparțin Brigăzii 136 Infanterie Moto – Buinaksk a Armatei 58 arme întrunite – Vladikavkaz.

Probabil, elicopterele Mi-35 și Mi-8 AMTȘ provin de la Regimentul 47 Elicoptere – Budennovsk al Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don.

Începând din 01.12.2018, în cadrul Trupelor Regiunii Militare Sud au fost formate câteva zeci de grupuri aeromobile, în toate batalioanele de infanterie moto ale armatelor de arme întrunite și în unitățile militare ale Infanteriei Marine a Flotei ruse din Marea Neagră și Flotilei din Marea Caspică.

Unul din principiile de bază ale pregătirii trupelor în noul an de instrucție este reprezentat de creșterea puterii de foc și a mobilității.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s