Fregata Amiral Makarov a FRMN a intrat în portul Limassol din Cipru

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 11.02.2019, fregata Amiral Makarov a Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN), aflată în compunerea Grupării navale operative a Forțelor Navale din Marea Mediterană, a intrat în portul Limassol din Cipru.

În timpul escalei, fregata va efectua completarea rezervelor, după care va continua să îndeplinească misiuni în Marea Mediterană.

Fregata Amiral Makarov se află în  zona maritimă îndepărtată din luna noiembrie 2018.

Comentariu remnmilitaryblog.com: În prezent, fregata Amiral Makarov a FRMN este cea mai importantă navă de luptă din cadrul Grupării navale operative a Forțelor Navale ale Federației Ruse din Marea Mediterană, asigurând și conducerea acesteia.

Navele ruse aflate în estul Mării Mediterane folosesc portul Limassol din Cipru pentru completarea rezervelor. De asemenea, Forțele Navale ale Federației Ruse utilizează în Marea Mediterană pentru completarea rezervelor și portul spaniol Ceuta. Ținând cont de faptul că acesta se află în proximitatea Strâmtorii Gibraltar, portul este întrebuințat, în special, de navele Flotei de Nord și Flotei din Marea Baltică, la intrarea sau la ieșirea din Marea Mediterană.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s