Subunități ale corpului de armată din Crimeea au fost alertate pentru participarea la un exercițiu tactic

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 11.02.2019, subunități aparținând corpului de armată al Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) au fost alertate pentru participarea la un exercițiu tactic cu dublă partidă la nivel companie, care se desfășoară în poligonul Angarskiy din Crimeea.

Potrivit planului exercițiului, subunitățile de apărare de coastă ale FRMN vor executa misiuni de cucerire și menținere a unei porțiuni de litoral, cu executarea de trageri practice de artilerie.

După ce au fost alertate, subunitățile de apărare de coastă au executat un marș în compunerea coloanelor de tehnică militară și special către poligonul Angarskiy și au trecut la amenajarea pozițiilor de luptă.

La exercițiu participă aproximativ 500 de militari și peste 100 de unități de tehnică militară și specială din compunerae subunităților de apărare de coastă ale corpului de armată al FRMN.

În executarea exercițiului sunt implicate avioane și elicoptere ale Aviației navale a FRMN și Aviației Forțelor Terestre a Regiunii Militare Sud.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Subunitățile participante la exercițiu aparțin Brigăzii 126 Apărare de Coastă – Perevalnoe a Corpului 22 Armată – Simferopol al FRMN. În compunerea brigăzii se află două batalioane de infanterie moto, din care unul de vânători de munte, un batalion de infanterie marină, un batalion de tancuri, divizioane de artilerie autopropulsată, artilerie reactivă și rachete antiaeriene, o companie de lunetiști, o companie de cercetare, batalioane de geniu și conducere (transmisiuni), o companie de război electronic, o companie de protecție RCB, un batalion de asigurare tehnico-materială, o companie de reparații, o companie de comandament și o companie medicală.

Exercițiul tactic la nivel companie este normal pentru această perioadă. În lunile februarie și martie, în cadrul Trupelor de Apărare de Coastă ale FRMN sunt planificate, probabil, mai multe exerciții tactice cu dublă partidă de nivel companie.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s