Specialiști în război electronic ai Bazei Militare ruse din Abhazia au asigurat apărarea unor obiective importante împotriva dronelor

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 14.02.2019, în cadrul desfășurării Zilei unice a specialistului în război electronic, militari aparținând Bazei Militare ruse din Abhazia au asigurat apărarea unor obiective importante împotriva atacului aerian al dronelor adversarului.

După alertare, personalul s-a echipat și a executat un marș pe tehnica din dotare în raionul indicat. La sosirea în poligon, specialiștii au îndeplinit normative de desfășurare a complexelor și stațiilor de război electronic.

Întrebuințând sistemele moderne Zhitel și Krasukha, militarii au îndeplinit misiuni de cercetare radio pentru descoperirea mijloacelor tehnice electronice ale adversarului conventional, la distanțe de până la 50 de kilometri.

Echipajele mașinilor de bruiaj Lava pe platforme Patriot au efectuat analiza semnalelor surselor radio transmise prin canalele de transmisiuni ale dronelor adversarului convențional. În mod operativ, a fost întreruptă conducerea dronelor și a fost blocată transmiterea datelor de la acestea. Toate dronele adversarului au fost forțate să aterizeze.

În afară de aceasta, militarii au respins atacul grupurilor de cercetare-diversiune ale adversarului convențional. Pentru crearea unei situații tactice de luptă au fost folosite cartușe oarbe pentru armamentul de tragere și încărcături de TNT.

În total, la antrenamentul subunităților de război electronic au participat peste 1.500 de militari și aproximativ 300 de unități de tehnică militară specială.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Subunitățile de război electronic participante la exercițiu aparțin Bazei Militare 7 – Gudauta (Abhazia) a Armatei 49 arme întrunite – Stavropol din cadrul Regiunii Militare Sud.

Baza are nivel de brigadă de infanterie moto și include o companie de război electronic.

Efectivele de 1.500 de militari și 300 de unități de tehnică sunt prea mari pentru o companie și probabil înclud toate subunitățile din cadrul bazei, care desfășoară în această perioadă misiuni de pregătire pentru luptă în poligon.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s