În punctul de dislocare Makhachkhala din Marea Caspică a fost finalizată construcția de dane noi

În cadrul unei conferințe de presă, comandantul Trupelor Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse, general colonel Aleksandr Dvornikov, a anunțat, pe 19.02.2019, că în punctul de dislocare Makhachkhala al Flotilei din Marea Caspică a fost finalizat procesul de construire a unor dane noi.

“În Makhachkala, marea unitate a navelor de suprafață ale Flotilei din Marea Caspică a recepționat obiectivele construite în noul front de dane din portul de marfuri uscate, iar lucrările de amenajare a orășelului militar sunt în curs de finalizare”, a spus Aleksandr Dvornikov.

În plus, în capitala Republicii Daghestan, constructorii militari au început construirea de clădiri rezidențiale pentru personalul Flotilei din Marea Caspică.

“Lucrările de excavare sunt în curs de finalizare pentru fundațiile a trei clădiri rezidențiale în Makhachkala”, a precizat Trupelor Regiunii Militare Sud.

Anterior s-a anunțat că Flotila din Marea Caspică a redislocat o parte din navele de luptă de la Astrakhan la o nouă locație din Republica Daghestan.

Comentariu remnmilitaryblog.com: În anul 2018, în cadrul Flotilei din Marea Caspică a fost demarat un proces de amenajare a Bazei Navale – Kaspiysk pentru redislocarea navelor de luptă de la Astrakhan. Noua bază include două puncte de dislocare a navelor la Kaspiysk și Makhachkala, precum și o serie întreagă de elemente de infrastructură pe litoralul Republicii Daghestan.

Între altele, la Kaspiysk și-a început activitatea și noul Regiment 177 Infanterie Marină, format începând cu 01.12.2018.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s