Numiri în funcții în Regiunea Militară Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse

Șeful Serviciului de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse, colonel Vadim Astafiev, a anunțat, pe 20.02.2019, că, prin decrete semnate de președintele Vladimir Putin, în cadrul trupelor regiunii, au fost efectuate o serie de numiri în funcții de conducere.

Astfel, general locotenent Serghei Kuzovlev a fost numit în funcția de șef de stat major al Regiunii Militare Sud. Anterior a comandat o armată de arme întrunite din cadrul regiunii.

De asemenea, general maior Serghei Ryzhkov a fost numit comandant al Armatei 58 arme întrunite din Regiunea militară Sud. Anterior, a îndeplinit funcția de șef de stat major și locțiitor al comandantului armatei respective.

General maior Andrei Sychevoi a fost numit comandant al Armatei 8 arme întrunite din Regiunea Militară Sud. Anterior, a îndeplinit funcția de șef de stat major și locțiitor al comandantului armatei respective.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Deși la o primă vedere ar putea părea că schimbările de personal efectuate în cadrul Trupelor Regiunii Militare Sud sunt unele semnificative, lucrurile nu stau chiar așa. Practic, cei numiți în funcții au fost ridicați cu o treaptă, anterior desfășurând serviciul în aceleași structuri.

Surse: militarynews.ru, ria.ru, tass.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s