Verificare inopinată a forțelor și mijloacelor antidiversiune ale Bazei Navale Crimeea din cadrul FRMN

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că,  pe 21.02.2019, Statul major al Bazei Navale Crimeea a Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a condus o verificare inopinată a nivelului de pregătire pentru luptă al Detașamentului cu destinație specială pentru lupta cu forțele și mijloacele de diversiune ale adversarului.

Militarii detașamentului, care au întrebuințat o vedetă antidiversiune Gracionok, au verificat o porțiune indicată de apă din Golful Sevastopol, pentru a identifica posibili explozivi, și au examinat partea subacvatică a navelor.

În timpul verificării, echipajul vedetei antidiversiune a desfășurat activități de căutare a scafandrilor, utilizând mijloacele tehnice din dotarea navei.

Analiza acțiunilor desfășurate în cadrul verificării inopinate și evaluarea eficienței misiunilor îndeplinite de militarii detașamentului vor fi făcute de Statul major al Bazei Navale Crimeea.

Comentariu remnmilitaryblog.com: În structura fiecărei Baze Navale din organica Forțelor Navale ale Federației Ruse se află o brigadă de nave pentru paza raionului maritim, iar aceasta include un detașament cu destinație specială pentru lupta cu forțele și mijloacele de diversiune ale adversarului.

În cadrul Bazei Navale Crimeea – Sevastopol din cadrul FRMN se află Brigada 68 Nave Pază Raion Maritim – Sevastopol, în structura căreia îndeplinește misiuni Detașamentul 102 destinație specială pentru lupta cu forțele și mijloacele de diversiune ale adversarului.

În dotarea detașamentului se află 10 vedete antidiversiune, din care trei de tip Gracionok.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s