Subunități de război electronic ale Bazei Militare ruse din Armenia au suprimat comunicațiile adversarului

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 22.02.2019, în cadrul Bazei Militare ruse din Armenia, în timpul executării unui exercițiu tactic cu dublă partidă la nivel companie, militarii subunităților de război electronic au desfășurat activități de suprimare a sistemelor de transmisiuni ale adversarului convențional.

În poligonul Alagyaz, specialiștii în război electronic au îndeplinit misiuni de desfășurare a stațiilor de bruiaj, au distorsionat câmpul de navigație și de localizare a obiectivelor importante, au goniometrat sursele de semnale radioelectronice și au bruiat sistemele de transmisiuni ale adversarului.

Bruiajul radio a permis reducerea eficienței cercetării și conducerii armamentelor de distrugere în masă ale adversarului, asigurând protecția trupelor proprii față de atacurile terestre și aeriene.

Exerciții tactice cu dublă partidă la nivel companie se desfășoară în cadrul bazei în perioada 04 februarie – 10 martie 2019. La acestea participă peste 1.000 de militari și aproximativ 200 de unități de tehnică militară, inclusiv avioane de vânătoare MiG-29 ale Aviației Operativ-Tactice, elicoptere Mi-24P și Mi-8MTV ale Aviației Forțelor Terestre și aparate de zbor fără pilot.

Comentariu remnmilitaryblog.com: În Armenia este dislocată Baza Militară 102 – Erevan (Ghiumri) a Regiunii Militare Sud. În cadrul acesteia se află o companie de război electronic.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s