În sudul Federației Ruse, a fost executat un antrenament de apărare antiaeriană

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 22.02.2019, echipaje ale marii unități de apărare antiaeriană dotate cu complexe de rachete S-300 Favorit au executat un antrenament în Ținutul Krasnodar.

În timpul acestuia, militarii au desfășurat activități specific, la primirea semnalului de încălcare a frontierei aeriene de către un aparat de zbor al adversarului convențional, descoperind, escortând și distrugând ținta aeriană.

Ulterior, subunitățile de apărare antiaeriană au îndeplinit normative de pregătire pentru luptă și pregătire specială, au efectuat manevre practice pentru schimbarea poziției de tragere și de ieșire de sub atacul de răspuns al adversarului convețional.

La antrenament au participat, de asemenea, și subunități radiotehnice, care au îndeplinit misiuni de descoperire a țintelor aeriene.

Un criteriu de bază pentru evaluarea acțiunilor militarilor a constat în operativitatea lucrului echipajelor și forțelor aflate în serviciul de luptă.

La antrenament au participat aproximativ 150 de militari și peste 20 de unități de tehnică militară.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Antrenamentul a fost executat în cadrul Diviziei 51 Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don a Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don.

În structura diviziei se află trei regimente de rachete antiaeriene și două regimente radiotehnice, astfel:

– Regimentul 1537 Rachete Antiaeriene – Novorossiysk (două divizioane de rachete S-400, 16 instalații de lansare, un divizion S-300PM, opt instalații de lansare, și un divizion Pantsir-S1, șase unități);

– Regimentul 1536 Rachete Antiaeriene – Rostov pe Don (trei divizioane de rachete S-300PM, 24 de instalații de lansare);

– Regimentul 1721 Rachete Antiaeriene – Sochi (două divizioane de rachete Buk);

– Regimentul 339 Radiotehnic – Tinaki (Regiunea Astrakhan);

– Regimentul 338 Radiotehnic – Rostov pe Don.

Probabil, la antrenamentul de apărare antiaeriană din Ținutul Krasnodar au participat subunități aparținând Regimentului 1537 Rachete Antiaeriene – Novorossiysk și Regimentului 338 Radiotehnic – Rostov pe Don.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s