Alertarea unui regiment de infanterie moto din sudul Federației Ruse

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 25.02.2019, subunități ale Diviziei 150 Infanterie Moto dislocate în Regiunea Rostov au fost alertate pentru participarea la un exercițiu tactic cu trageri de luptă la nivel batalion, care va fi executat, în formatul cu dublă partidă, în pologonul Kadamovskiy.

La exercițiu participă aproximativ 1.500 de militari, cu toate că la activitățile de alertare a fost implicat întregul personal al marii uități.

La ordinul comandantului Trupelor Regiunii Militare Sud, general colonel Aleksandr Dvornikov, toate exercițiile tactice din marile unități și unități militare la nivel companie, batalion și altele, cu excepția exercițiilor de amploare, se desfășoară după algoritmul verificărilor privind nivelul de pregătire pentru luptă.

Controlul asupra desfășurării exercițiului este asigurat cu ajutorul mijloacelor de comunicații ale Regiunii Militare Sud. Exercițiul cu dublă partidă este evaluat în teren de către reprezentanți ai Statului major al regiunii.

În etapa finală a exercițiului, subunitățile vor efectua trageri de luptă cu toate categoriile de armamente individuale, cu aruncătoare de grenade și cu armamentul din dotarea mașinilor de luptă, asupra unor ținte care imită tehnica șenilată, tehnica pe roți și forța vie a adversarului. Sprijinul aerian va fi asigurat de elicoptere Mi-28N, Mi-35 și Mi-8AMTȘ din dotarea Aviației Forțelor Terestre.

La baza desfășurării exercițiilor tactice se află lecțiile învățate în timpul acțiunilor de luptă duse în conflictele armate moderne.

Exercițiul cu regimentul de infanterie moto al Diviziei 150 Infanterie Moto a Armatei 8 arme întrunite din cadrul Regiunii Militare Sud se desfășoară în perioada 25 februarie – 01 martie.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Un exercițiu similar a început, pe 25.02.2019, și în cadrul Brigăzii 205 Infanterie Moto – Budennovsk din cadrul Armatei 49 arme întrunite – Stavropol.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s