Nava de patrulare Vasili Bykov a FRMN a executat trageri de artilerie în Marea Neagră

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 25.02.2019, echipajul navei de patrulare Vasili Bykov a Bazei Navale – Novorossiysk a Flotei ruse din Marea Neagră a executat trageri de artilerie în poligoane de pregătire pentru luptă din Marea Neagră.

Marinarii au distrus toate țintele de suprafață și țintele aeriene și, de asemenea, au desfășurat activități în cadrul unui exercițiu naval de război electronic, executând bruiaj pasiv de radiolocație.

Unul dintre episoadele activităților de pregătire pentru luptă a constat în pregătirea navei pentru aterizarea elicopterului ambarcat, în timpul cărora echipajele de stins incendii au desfășurat algoritmi ai acțiunilor în cazul apariției unor situații neprevăzute.

Înaintea ieșirii pe mare, echipajul navei a îndeplinit misiuni de curs K-1, care constau în pregătirea acesteia pentru ieșirea pe mare și în activități zilnice desfășurate în cadrul Bazei Navale.

Nava de patrulare Vasili Bykov este prima navă din cadrul Proiectului 22160 și a fost introdusă în dotarea FRMN în luna decembrie 2018, având punctul de dislocare permanentă la Novorossiysk.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Probabil, nava de patrulare Vasili Bykov desfășoară misiuni de curs K-2, care constau în executarea de activități individuale pe mare.

Nava aparține Brigăzii 184 Nave Pază Raion Martitim – Novorossiysk din cadrul Bazei Navale – Novorossiysk.

A doua navă Proiect 22160, Dmitri Rogachev, se află tot la Novorossiysk, unde desfășoară testele de stat, înaintea introducerii în dotarea FRMN.

Cea de-a treia navă, Pavel Derzhavin, a fost lansată la apă pe 21.02.2019, la Șantierul Naval din Kerci.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s