Avioane Su-25SM din sudul Federației Ruse au fost redislocate pe un aerodrom de rezervă aflat la 1.200 de kilometri

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 26.02.2019, în Ținutul Stavropol, se desfășoară un exercițiu tactic de zbor cu echipaje ale avioanelor de asalt Su-25SM ale bazei aeriene a Armatei de forțe aeriene și apărare antiaeriană.

În una din etapele exercițiului, piloții au efectuat zboruri pe un aerodro de rezervă aflat la o distanță de 1.200 de kilometri. Pentru aceasta serviciile de la sol au îndeplinit misiuni complexe de asigurare a legăturilor radio, de efectuare a controlului de radiolocație asupra zborurilor aviației pe traiectele de zbor, de transmitere a informațiilor de radiolocație la punctele de conducere de luptă, precum și de pregătire a pistei de decolare/aterizare, alimentare a avioanelor și asigurare a mascării tehnicii de aviație și a mijloacelor de pe aerodrom.

În timpul etapei principale a exercițiului tactic de zbor, echipajele unei escadrile de aviație au distrus ținte, care imitau elicoptere și obiective ale Aviației Forțelor Terestre a adversarului convențional, în poligonul Arzgir din Ținutul Stavropol. De asemenea, aceștia au îndeplinit elemente complexe de pilotaj, cu viteze cuprinse între 300 și 800 de kilometri pe oră și la altitudini de 1.500 – 3.000 de metri.

La exercițiu participă până la 100 de militari, aproximativ 20 de avioane modernizate de asalt Su-25SM și aproximativ 50 de unități de tehnică militară specială.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Exercițiul tactic de zbor se desfășoară în cadrul Regimentului 368 Aviație de Asalt – Budennovsk din cadrul Diviziei 1 Aviație Mixtă – Krymsk a Armatei 4 Forșe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don.

În dotarea regimentului se află două escadrile de avioane de asalt Su-25, în diverse versiuni.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s