Subunități de artilerie din sudul Federației Ruse desfășoară “dueluri de artilerie” în poligonul Prudboy

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 05.03.2019, subunități de artilerie ale marii unități din regiunea Volgograd au efectuat un marș în poligonul Prudboy, pentru îndeplinirea de misiuni de luptă contrabaterie (așa-numitele dueluri de artilerie).

Punctele de comandă pentru conducerea focului de artilerie ale subunităților, integrate în sistemul unic de cercetare și foc, cu întrebuințarea complexelor de cercetare, conducere și comunicații Strelets, precum și complexele de cercetare de artilerie Zoopark, SNAR-10 și complexele cu aparate de zbor fără pilot vor îndeplini peste 200 de misiuni de foc cu trageri de luptă din instalații de artilerie autopropulsate Msta-S, Hosta, lansatoare multiple de proiectile reactive Tornado-G și complexe antitanc Shturm-S.

Timp de o lună, la antrenamentele de artilerie de conducere a focului vor participa peste 1.000 de militari și aproximativ 200 de unități de armament și tehnică specială.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Subunitățile de artilerie aparțin Brigăzii 20 Infanterie Moto – Volgograd din cadrul Armatei 8 arme întrunite – Novocerkassk.

În structura brigăzii se află două divizioane de artilerie, un divizion de artilerie reactivă și un divizion de artilerie antitanc.

Probabil, în cadrul Regiunii Militare Sud a început executarea unor tabere de instrucție ale Trupelor de Rachete și Artilerie.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s