Fregata rusă Amiral Gorshkov a trecut prin Canalul Mânecii

Serviciul de presă al Flotei de Nord din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 05.03.2019, fregata Amiral Gorshkov, dotată cu rachete Kalibr, a trecut prin Canalul Mânecii.

“Astăzi, detașamentul de nave de luptă și auxiliare al Flotei de Nord, format din fregata Amiral Gorshkov, nava de asigurare logistică Elbrus, remorcherul de salvare Nikolai Ciker și petrolierul Kama”, a trecut prin Canalul Mânecii, se arată în comunicatul de presă.

Anterior, în cadrul marșului de lungă durată, echipajul fregatei a executat mai multe exerciții, inclusiv de căutare a submarinelor.

În următoarele câteva luni, detașamentul de nave al Flotei de Nord va începlini misiuni în diverse puncte ale Oceanului Planetar.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Navele de luptă și auxiliare ale Flotei de Nord au plecat din Baza Navală – Severomorsk pe 26 februarie. În Marea Norvegiei, pe 03.03.2019, au fost executate exerciții antisubmarin, cu întrebuințarea elicopterului Ka-27PL ambarcat la bordul fregatei Amiral Makarov.

Marșul de lungă durată se desfășoară sub conducerea șeful de stat major al marii unități de nave antisubmarin a Flotei de Nord, căpitan rang I Stanislav Varik.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s