Nava de patrulare Vasili Bykov și dragorul Valentin Pikuli ale FRMN au executat exerciții pe mare

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 09.03.2019, dragorul Valentin Pikuli din Baza Navală – Novorossiysk a Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a executat un exercițiu de forțare a unui baraj de mine, într-un poligon maritim din acvatoriul Mării Negre.La exercițiul naval a participat și echipajul navei de patrulare Vasili Bykov, care a trecut prin zona minată în urma dragorului Valentin Pikuli.

După ieșirea din zona periculoasă, echipajul navei Vasili Bykov a executat trageri de artilerie, pentru distrugerea minelor plutitoare.

Anterior, navele din cadrul Bazei Navale – Novorossiysk au executat un exercițiu de tip PASSEX cu corveta Burgazada și dragorul Akçay ale Forțelor Navale turcești. În timpul exercițiului, marinarii din cele două țări au executat elemente de cooperare și manevrare în acvatoriul Mării Negre.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Nava de patrulare Vasili Bykov și dragorul Valentin Pikuli aparțin Brigăzii 184 Nave Pază Raion Maritim – Novorossiysk din cadrul Bazei Navale – Novorossiysk a FRMN.

Vasili Bykov a fost introdusă în dotarea FRMN în luna decembrie 2018, iar în perioada ianuarie-februarie 2019 a executat misiuni speciale de curs K-1 (pregătirea navei pentru marș) și K-2 (activități individuale pe mare). În prezent, nava se află în etapa desfășurării de activități pe mare, în cadrul grupurilor navale tactice.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s