Aproximativ 2.500 de cercetași participă la tabere de instrucție în vestul Federației Ruse

Serviciul de presă al Regiunii Militare Vest din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat, pe 10.03.2019, că peste 2.500 de cercetași din marile unități și unități militare ale regiunii au ieșit în poligoane din Regiunile Moscova, Leningrad, Kursk, Voronezh, Belgorod, Bryansk și Kaliningrad, pentru desfășurarea de tabere de instrucție.

Timp de o lună, militarii își vor perfecționa deprinderile în diverse domenii ale științei militare. Cercetașii vor desfășura activități de pregătire tactică, genistică, montană și medicală, vor conduce tehnica auto și mașinile de luptă și se vor instrui la o serie de alte discipline.

De asemenea, militarii vor efectua practică în ceea ce privește organizarea supraviețuirii în spatele dispozitivului adversarului, vor construi adăposturi, se vor orienta în teren necunoscut fără hartă și busolă și vor confecționa explozivi din materialele aflate la dispoziție în condiții de luptă.

În timpul desfășurării activităților de pregătire de foc, cercetașii vor efectua trageri nu numai cu armamentul individual și cu cel de pe tehnica de luptă din dotare, ci și cu armamentul de tragere existent în înzestrarea armatelor adversarului convențional.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Activitățile sunt normale pentru etapa actuală de pregătire pentru luptă a perioadei de instrucție de iarnă.

În toate Regiunile Militare din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse sunt în curs de desfășurare sau urmează să înceapă tabere de instrucție, cu durata de aproximativ o lună, ale Trupelor de Apărarea Antiaeriană, Trupelor de Rachete și Artilerie, Trupelor de Cercetare, Trupelor de Geniu sau Trupelor de Protecție RCB.

Din Trupele de Cercetare ale Regiunii Militare Vest fac parte batalioanele de cercetare din cadrul brigăzilor de infanterie moto și companiile de cercetare ale regimentelor de infanterie moto și de tancuri din organica diviziilor de infanterie moto și de tancuri.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s