Peste 30 de nave ale FRMN au participat la un antrenament de apărare antiaeriană

Departamentul asigurare informațională al Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a anunțat că, pe 10.03.2019, în cadrul flotei a fost executat un antrenament de apărare antiaeriană, pentru respingerea atacului aerian al adversarului convențional.

“La antrenament au participat peste 30 de nave ale FRMN, aflate în diverse puncte de dislocare”, se arată în comunicatul de presă.

În timpul acestuia, echipajele de la posturile de apărare antiaeriană de pe nave au primit misiunea de a descoperi țintele aeriene necunoscute și de a respinge atacul aerian al adversarului.

“Echipajele navelor au descoperit și clasificat țintele, iar în urma apropierii acestora la distanța necesară au distrus mijloacele aeriene ale adversarului, cu mijloacele de apărare antiaeriană de pe nave”, au menționat reprezentanții FRMN.

Comentariu remnmilitaryblog.com: În locurile de dislocare permanentă ale navelor FRMN se desfășoară, periodic, antrenamente de apărare antiaeriană. Acestea au ca scop menținerea deprinderilor echipajelor pentru respingerea unui eventual atac aerian.

Sursa: militarynews.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s