Trupele din sudul Federației Ruse au primit, de la începutul anului 2019, aproximativ 100 de unități de tehnică modernă

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat, pe 12.03.2019, că, de la începutul anului 2019, trupele regiunii au primit noi categorii de tehnică nouă, între care tancuri, lansatoare multiple de proiectile reactive și transportoare blindate.

“În primele două luni și jumătate din acest an, în dotarea Trupelor Regiunii Militare Sud au fost introduse aproximativ 100 de unități de tehnică modernă. În cadrul procesului de modernizare a înzestrării, continuă dotarea subunităților de tancuri și de infanterie moto ale armatelor de arme întrunite cu tancuri T-72B3, mașini de luptă ale infnateriei BMP-3M și transportoare blindate BTR-82A”, se arată în comunicatul de presă.

În ultima săptămână, trupele au primit 40 de unități de tehnică modernă, între care 20 de lansatoare multiple de proiectile reactive Tornado-C și aproximativ 20 de unități de tehnică auto și tehnică modernă de comunicații.

“În total, în anul 2019, în înzestrarea Trupelor Regiunii Militare Sud este planificată introducerea a peste 1.000 de unități de tehnică militară nouă și modernizată, dotată cu mijloace moderne de comunicații și sisteme automatizate de conducere”, au precizat reprezentanții Serviciului de presă.

Până la sfârșitul anului 2020, ponderea tehnicii moderne din dotarea Trupelor Regiunii Militare Sud va ajunge la 70%, în timp ce la anumite categorii va atinge chiar 100%.

Sursa: militarynews.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s