Nave ale Flotilei din Marea Caspică vor executa lansări de rachete și trageri de artilerie

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 14.03.2019, fregatele Daghestan și Tatarstan, precum și nava mică purtătoare de rachete Uglici aparținând Flotilei din Marea Caspică au părăsit locul de dislocare permanentă din Makhachkala și au ieșit pe mare pentru executarea de trageri de artilerie și lansări de rachete.

“În următoarele câteva zile, echipajele navelor se vor afla în poligoanele navale, unde vor executa misiuni de protecție antimină, de apărare în timpul staționării într-o radă necunoscută, precum și un complex de activități tactice de ducere a acțiunilor de luptă, în mod individual”, se arată în comunicatul de presă.

Artileriștii vor distruge ținte navale și aeriene, întrebuințând instalațiile de artilerie și complexele de artilerie antiaeriană.

De asemenea, echipajele navelor vor executa lansări electronice de rachete pentru distrugerea unor ținte navale cu complexul de rachete de mare precizie de tip Kalibr.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Cele trei nave aparțin Brigăzii 106 Nave Pază Raion Martitim – Kaspiysk. Acestea desfășoară misiuni de curs K-2 (activități individuale ale navelor pe mare).

Sursa: militarynews.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s