Submarinul Stary Oskol al FRMN a revenit în locul de dislocare permanentă, după exerciții pe mare

Departamentul asigurare informațională al Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a anunțat că, pe 24.03.2019, submarinul Stary Oskol a revenit în punctul de dislocare permanentă, în urma îndeplinirii unui complex de activități de instrucție și antrenament, în poligoane maritime din Marea Neagră.

În timpul ieșirii pe mare, echipajul submarinului a executat diverse exerciții comune cu Aviația navală și cu nave antisubmarin ale FRMN și a executat un antrenament de așezare a submarinului pe fundul mării.

Anterior, echipajul submarinului Stary Oskol a ieșit în raioanele maritime indicate, pentru îndeplinirea de misiuni de instrucție privind descoperirea, escortarea și distrugerea țintelor navale și de coastă ale adversarului convențional.

De asemenea, personalul submarinului diesel-electric Stary Oskol a participat la exerciții de conducere a navei și a elaborat algoritmi de acțiune în timpul scufundării la diverse adâncimi, de la periscop și până la adâncimea de lucru, atât în marș, cât și în derivă.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Submarinul Stary Oskol a ieșit pe mare pe 19.03.2019.

Ținând cont de faptul că perioada în care s-a aflat în poligoanele din Marea Neagră (19-24 martie) se suprapune cu perioada desfășurării exercițiului de comandament și stat major al Regiunii Militare Sud (18-22 martie) este foarte posibil ca misiunile îndeplinite de echipajul submarinului să fi făcut parte din planul exercițiului.

Probabil, submarinul a revenit în Baza Navală Crimeea din Sevastopol.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s