Avioane de vânătoare MiG-29SMT au executat lansări de rachete în sudul Federației Ruse

Grupul asigurare informațională al Forțelor Aerocosmice ale Federației Ruse a anunțat, pe 25.03.2019, că, în poligonul Ashuluk din Regiunea Astrakhan, echipaje ale avioanelor MiG-29SMT aparținând centrului de aviație au executat unul dintre cele mai complexe elemente al pregătirii de zbor – atacul grupat asupra unor obiective ale adversarului.

În timpul antrenamentului, piloții Forțelor Aerocosmice au executat decolări în celule (două avioane) și zboruri în compunerea patrulelor (trei-patru avioane).

În cadrul activităților practice desfășurate în poligon, echipajele au exersat întrebuințarea în luptă a mijloacelor de distrugere de aviație, efectuând diferite tipuri de manevre. Asupra unor ținte terestre, care simulau tehnica adversarului, au fost executate atacuri individuale, în celulă sau în patrulă, cu întrebuințarea puștilor de aviație și a rachetelor nedirijate S-13.

Pe timpul fazei finale a misiunilor de zbor, piloții Forțelor Aerocosmice au executat elemente de manevrare în apropiere, în timpul luptei aeriene, celulă lângă celulă, desfășurând acțiuni în ofensivă și în apărare.

Zborurile au fost executate cu participarea a peste 10 echipaje ale avioanelor MiG-29SMT.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Avioanele participante la antrenament aparțin Centrului de stat 929 pentru teste de zbor V.P. Cikalov al Forțelor Aeriene dislocat pe aerodromul Akhtubinsk din Regiunea Astrakhan.

Deși este dislocat în zona de responsabilitate a Regiunii Militare Sud, centrul se află între unitățile cu subordonare centrală ale Comandamentului Forțelor Aeriene din subordinea Comandamentului Principal al Forțelor Aerocosmice.

În dotarea centrului se află o serie de avioane moderne, inclusiv șase avioane Su-57, patru Su-34, patru Su-30SM și cinci Su-35S.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s