Complexe de rachete și artilerie antiaeriană Pantsir ale FRMN au desfășurat un antrenament tactic de specialitate

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 28.03.2019, echipaje ale complexelor de rachete și artilerie antiaeriană Pantsir ale Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN), care desfășoară serviciul de apărare antiaeriană în partea de est a Peninsulei Crimeea, au executat un antrenament tactic de specialitate de căutare și distrugere a țintelor aeriene.

Subunitățile au efectuat marș în raionul indicat, unde au desfășurat activități de amenajare a pozițiilor în teren, de descoperire, identificare, escortare și distrugere a țintelor aeriene ale adversarului convențional.

În timpul executării marșului în raionul indicat, echipajele au respins atacurile grupurilor de cercetare diversiune ale adversarului convențional.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Deși în mod normal complexele de rachete și artilerie antiaeriană Pantsir-S1 sunt destinate pentru protecția sistemelor de rachete antiaeriene S-400 și sunt dislocate împreună cu acestea, în Crimeea au fost livrate astfel de complexe Trupelor de Apărare de Coastă ale FRMN. Începând din luna septembrie 2018, o parte dintre acestea participă la asigurarea apărării antiaeriene în raionul Kerci.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s