În patru regiuni din sudul Federației Ruse, a început executarea de exerciții tactice la nivel batalion

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 01.04.2019, trupele au fost alertate simultan în marile unități de infanterie moto ale Armatelor 8 și 58 arme întrunite, precum și în marile unități ale Trupelor de Apărare de Coastă ale Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN).

“În poligoane de arme întrunite ale Regiunii Militare Sud, timp de o săptămână, vor fi executate exerciții tactice cu dublă partidă cu grupuri tactice de nivel batalion, în Republicile Daghestan, Osetia de Nord și Crimeea, precum și în Regiunea Rostov. În cadrul acestora, vor fi îndeplinite misiuni complexe de cooperare între subunități din diferite categorii de forțe și genuri de armă, inclusiv cu întrebuințarea grupurilor aeromobile și de geniu de asalt, de conducere a focului în sistemele de cercetare și foc. În afară de acestea, artileriștii vor exersa practica de luptă contra baterie, iar subunitățile de tragere vor executa dueluri ale lunetiștilor”, se arată în comunicatul de presă.

La ordinul comandantului Trupelor Regiunii Militare Sud, general colonel Aleksandr Dvornikov, în unitățile de infanterie moto, tancuri și artilerie, au fost elaborate și convenite cu autoritățile locale rute de deplasare a tehnicii din punctele de dislocare permanentă către poligoanele de arme întrunite, pentru întrebuințarea pe scară largă la exerciții a tehnicii grele, inclusiv a tancurilor T-72B3 și instalațiilor de artilerie autopropulsate Msta-S. Pentru creșterea mobilității în timpul transportului tehnicii blindate grele, este planificată utilizarea a peste 20 de trailere auto.

La fiecare din cele patru exerciții tactice la nivel batalion vor participa câte 1.500 de militari și aproximativ 300 de unități de tehnică militară și specială. Sprijinul aerian și transportul trupelor vor fi asigurate de peste 40 de avioane și elicoptere ale Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană.

Practica de trecere a marilor unități și unități militare sau a grupurilor tactice de nivel batalion la un nivel superior de pregătire pentru luptă a devenit universală în cadrul Trupelor Regiunii Militare Sud, la ordinul generalului colonel Aleksandr Dvornikov.

Comentariu remnmilitaryblog.com: În Regiunea Militară Sud se intră practic în linie dreaptă cu pregătirea pentru luptă, ținând cont de faptul că au mai rămas numai două luni din perioada de intrucție de iarnă. Pornită progresiv de la militar, grupă și pluton, instrucția a ajuns în punctul culminant al exercițiilor tactice de nivel batalion și brigadă.

De asemenea, în poligoanele de arme întrunite sunt în curs de finalizare taberele de instrucție, organizate pe mai multe categorii de trupe. La încheierea acestora sunt planificate o serie de exerciții cu trageri de luptă, care vor include lansări de rachete de diferite tipuri.

Surse: militarynews.ru, tass.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s