Trupele de Apărare Antiaeriană din sudul Federației Ruse execută misiuni de apărare a litoralului de la Marea Neagră

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 01.04.2019, echipaje de luptă ale brigăzii de rachete antiaeriene din Ținutul Krasnodar au fost dislocate în poligonul Molkino, pentru desfășurarea de exerciții de apărare a litoralului de la Marea Neagră.

“Peste 1.500 de militari din cadrul marii unități de apărare antiaeriană dislocate în zona Kuban din Ținutul Krasnodar au ieșit în poligon pentru acoperirea litoralului Mării Negre împotriva atacurilor aeriene ale adversarului convențional”, se arată în comunicatul de presă.

La exercițiile, care vor dura până la sfârșitul săptămânii, participă peste 100 de unități de tehnică specială, între care complexe de rachete și artilerie antiaeriană Tunguska, instalații antiaeriene autopropulsate Shilka, sisteme de rachete Buk-M2 și Osa.

În ultima zi a exercițiilor, subunitățile Trupelor de Apărare Antiaeriană vor executat un antrenament complex de conducere a focului în compunerea divizioanelor și vor executa lansări electronice de rachete.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Subunitățile participante la exerciții aparțin Brigăzii 90 Rachete Antiaeriene – Afinskiy din cadrul Armatei 49 arme întrunite – Stavropol.

Forțele principale ale brigăzii sunt reprezentate de trei divizioane de rachete antiaeriene dotate cu complexe Buk-M2.

Sursa: tass.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s