În cadrul FRMN, a început executarea unei verificări de control, la încheierea perioadei de instrucție de iarnă

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 08.04.2019, în marile unități și unități militare ale Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) dislocate pe teritoriul Republicii Crimeea și a Ținutului Kransodar a început desfășurarea unei verifcări de control, la încheierea perioadei de instrucție de iarnă.

În timpul verificării, vor fi evaluate starea armamentelor și tehnicii militare, disciplina militară și ordinea de drept, procesul de organizare a pregătirii pentru luptă și coeziunea subunităților flotei.

Verificarea asupra perioadei de instrucție de iarnă se desfășoară sub conducerea comandantului FRMN, viceamiral Aleksandr Moiseev.

La Statul major al FRMN, comandantul flotei a primit rapoarte de la comandanții marilor unități și unități militare privind pregătirea acestora pentru verificare.

Activitățile de control vor dura până la sfârșitul lunii aprilie.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Verificarea forțelor FRMN la încheierea perioadei de instrucție de iarnă se desfășoară pe fondul exercițiului NATO Scutul mării-2019, care a început în Marea Neagră, și acest lucru nu este deloc întâmplător.

Activitățile de control vor menține forțele FRMN în alertă, fiind capabile să intervină în cazul apariției unor situații neprevăzute.

În zilele care urmează, navele de luptă și auxiliare ale FRMN vor fi scoase pe mare, unde vor desfășura activități potrivit destinației, inclusiv exerciții cu trageri de luptă.

Surse: militarynews.ru, mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s