Bombardiere Su-24M din sudul Federației Ruse au bombardat coloane de tehnică ale adversarului

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 17.04.2019, în cadrul verificării de control asupra perioadei de instrucție de iarnă, echipaje ale bombardierelor de front Su-24M ale regimentului de aviație din Regiunea Volgograd au îndeplinit misiuni de distrugere a unor ținte grupate, care imitau o coloană de tehnică blindată a adversarului, după care au efectuat manevra de ieșire de sub atacul aviației de vânătoare.

În timpul verificării au fost efectuate peste 50 de ieșiri-avion, au fost executate aproximativ 300 de lansări de rachete nedirijate de aviație și bombe, la altitudini cuprinse între 200 și 1.000 de metri și la viteze de până în 1.000 de kilometri pe oră.

La verificare participă întregul personal navigant și tehnic al regimentului de aviație, precum și specialiștii subunităților de asigurare logistică și comunicații.

Verificarea de control asupra perioadei de instrucție de iarnă se desfășoară sub conducerea comandatului Trupelor Regiunii Militare Sud, general colonel Aleksandr Dvornikov, și va dura până la sfârșitul lunii aprilie.

Comentariu remnmilitaryblog.com: În Regiunea Volgograd este dislocat Regimentul 11 Aviație Mixtă – Marinovka din cadrul Diviziei 4 Aviație Mixtă – Marinovka a Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rosvtov pe Don.

Regimentul este structurat în două escadrile de aviație, una dotată cu 12 avioane de bombardament Su-24M și una cu 12 avioane de cercetare Su-24MR.

Probabil, la activitățile planificate în cadrul verificării participă ambele escadrile ale regimentului.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s