În anul 2019, trupele din sudul Federației Ruse vor primi peste 1.200 de unități de tehnică militară

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat, pe 17.04.2019, că, în cursul săptămânii trecute, trupele regiunii au primit în dotare aproximativ 30 de unități de tehnică militară modernă.

„Săptămâna trecută, în marile unități și unități militare ale Regiunii Militare Sud au intrat peste 10 unități de tehnică auto modernă de tip UAZ, Kamaz și NEFAZ. De asemenea, marea unitate de artilerie a primit în dotare peste 10 unități de lansatoare multiple de proiectile reactive Tornado-S și tunuri autopropulsate 2S1 Gvozdika, iar în însestrarea unei mari unități cu destinație specială au fost introduse noi mașini speciale de comunicații”, a declarat comandantul Trupelor Regiunii Militare Sud, general colonel Aleksandr Dvornikov, citat de Serviciul de presă.

De la începutul anului 2019, în dotarea marilor unități și unități militare ale Regiunii Militare Sud au fost introduse aproximativ 200 de unități de armament și tehnică militară de diverse tipuri.

În total, în anul 2019, este planificată livrarea către Trupele Regiunii Militare Sud a peste 1.200 de unități de armament și tehnică militară. În urma îndeplinirii planului anual de modernizare a înzestrării, procentul de tehnică nouă și modernizată din dotare va ajunge la 66%.

Comentariu remnmilitaryblog.com: În ultimii ani, Trupele Regiunii Militare Sud au fost modernizate cu prioritate. Cele mai multe categorii de mijloace noi și modernizate au fost furnizate în Peninsula Crimeea, în special pentru Flota rusă din Marea Neagră, dar și pentru alte structuri ale regiunii.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s