Cercetașii ruși din Armenia desfășoară activități de pregătire pentru desant aerian

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 14.05.2019, militarii subunităților de cercetare ale Bazei Militare ruse din Armenia au început desfășurarea de activități de pregătire pentru desantul aerian.

În complexul de desant aerian, cercetașii desfășoară activități de separare de macheta elicopterului Mi-8, precum și acțiuni specifice apariției unei situații de urgență în aer.

Pentru a obține accesul la executarea salturilor cu parașuta, fiecare militar, după absolvirea cursului de pregătire pentru desant aerian, susține examene teoretice și practice de cunoaștere a parașutei principale și a celei de rezervă.

În timpul desfășurării cursurilor de pregătire intensivă, în vara acestui an, în complexul de antrenament Daryal din Republica Osetia de Nord-Alania, cercetașii vor executa salturi cu parașuta din elicoptere Mi-8AMTȘ, cu parașute D-10, de la altitudini cuprinse între 600 și 2.000 de metri.

De asemenea, militarii vor efectua salturi cu armamentul individual și echipamentul complet, cu o deschidere întârziată a parașutei pentru 10, 15 și 20 de secunde, și executarea focului din aer asupra adversarului, cu aterizare pe o zonă limitată a aerodromului.

La pregătirea pentru desant aerian din zona montană participă aproximativ 300 de militari din cadrul subunităților de cercetare ale marii unități din Armenia a Regiunii Militare Sud.

Comentariu remnmilitaryblog.com: În structura Bazei Militare 102 – Ghiumri a Regiunii Militare Sud din Armenia se află un batalion de cercetare.

Subunitățile participante la activitățile de pregătire pentru desant aerian aparțin acestui batalion, care, alături de alte subunități, susține caracterul de brigadă de infanterie moto întărită al bazei militare. În mod normal, structura standard a unei brigăzi de infanterie moto include o companie de cercetare.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s