În cadrul FRMN, a fost respins atacul diversioniștilor asupra unui aerodrom al Aviației navale

Departamentul asigurare informațională al Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a anunțat că, pe 26.05.2019, forțele subunităților de serviciu au executat un exercițiu de respingere a atacurilor grupurilor de cercetare-diversiune ale adversarului asupra unui aerodrom de dislocare al Aviației navale.

Potrivit planului exercițiului, adversarul a utilizat o manevră diversionistă și a lansat deasupra aerodromului un aparat de zbor fără pilot. În urma semnalului de alarmare, echipajele de luptă ale complexelor de rachete și artilerie antiaeriană Pantsir au descoperit în mod operativ și au distrus aparatul de zbor fără pilot.

În același timp, un alt grup, care a imitat teroriștii convenționali, a pătruns pe teritoriul aerodromului Aviației navale și a ocupat o clădire cu sălile de clasă pentru pregătirea piloților.

Personalul subunităților de serviciu ale aerodromului a blocat grupul de diversioniști și l-a menținut până la sosirea întăririlor din partea subunităților antiteroriste ale flotei.

Ulterior, subunitățile specializate au efectuat un atac asupra clădirii și au reținut diversioniștii.

La exercițiu au participat peste 200 de militari și aproximativ 10 unități de tehnică specială.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Aviația navală a FRMN întrebuințează două aerodromuri principale dislocate în Peninsula Crimeea, respectiv Saki și Kacha. Pe aerodromul Saki este dislocat Regimentul 43 Aviație de Asalt (avioane Su-30SM, Su-24M și Su-24MR), iar pe aerodromul Kacha se află Regimentul 318 Aviație Mixtă (avioane Be-12 și An-26 și elicoptere Ka-27 și Mi-8).

Exercițiul antidiversiune a fost desfășurat pe unul din cele două aerodromuri. Din datele prezentate mai sus nu rezultă pe care dintre acestea a fost respins atacul grupurilor de cercetare-diversiune ale adversarului.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s