Subunități de artilerie reactivă ale Infanteriei Marine a Flotilei ruse din Marea Caspică vor executa trageri de luptă

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat, pe 25.05.2019, că subunități de artilerie reactivă aparținând Infanteriei Marine a Flotilei ruse din Marea Caspică (FRMC) au fost dislocate într-un poligon din Regiunea Astrakhan pentru executarea tragerilor de instrucție și luptă.

În timpul ieșirii în teren, artileriștii vor executa un atac asupra adversarului convențional, aflat la o distanță de peste 50 de kilometri, cu lansatoarele multiple de proiectile reactive BM-21 Grad.

Pentru ducerea cercetării asupra țintelor adversarului convențional și pentru verificarea preciziei focului, subunitățile de artilerie vor întrebuința aparate de zbor fără pilot.

În afară de aceasta, în condiții de campanie, artileriștii vor îndeplini misiuni de ducere a luptei contrabaterie (dueluri de artilerie) în formatul exercițiilor cu dublă partidă. Pe timpul executării tragerilor, subunitățile vor întrebuința complexe moderne de cercetare, conducere și comunicații Strelets, precum și complexe de cercetare de artilerie Zoopark.

Fiecare echipaj va executa distrugerea cu foc a țintelor cu lansatoarele BM-21 Grad, la diferite distanțe și va schimba în mod repetat poziția de tragere. În total, vor fi folosite peste 1.000 de proiectile.

La activitățile practice din poligonul din Regiunea Astrakhan vor participa aproximativ 150 de militari și peste 40 de unități de tehnică militară și specială.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Subunitățile de artilerie reactivă aparțin Regimentului 177 Infanterie Marină – Kaspiysk din cadrul Trupelor de Apărare de Coastă ale FRMC, care a fost operaționalizat pe 01.12.2018.

Probabil, lansatoarele de proiectile reactive și complexele de cercetare și comunicații au fost primite recent în dotarea regimentului. Acestea nu se aflau în înzestrarea celor două batalioane de infanterie marină de la Kaspiysk și Astrakhan, pe baza cărora a fost format regimentul.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s