Ședința Consiliului militar al Flotei ruse din Marea Neagră

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 28.05.2019, la Sevastopol, s-a desfășurat o ședință a Consiliului militar al Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN), la care au participat comandanții structurilor de forță și agențiilor din orașul Sevastopol, locțiitorii și consilierii comandantului FRMN, șefii de direcții, departamente și servicii, comandanții de mari unități și unități militare.

Cu această ocazie, membrii consiliului au analizat o serie de probleme privind activitățile flotei în perioada de instrucție de iarnă și misiunile forțelor (trupelor) în perioada de instrucție de vară.

După alocuțiunea comandantului FRMN, viceamiral Igor Osipov, militarilor le-au fost înmânate o serie de ordine și medalii, precum și scrisori de mulțumire ale comandatului Trupelor Regiunii Militare Sud. Aceștia au fost recompensați pentru asigurarea securității și întărirea capacității de apărare a Federației Ruse, pentru profesionalism, curaj, devotament și excelență în îndeplinirea misiunilor.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Probabil, recompensele acordate militarilor din cadrul FRMN au vizat activitățile acestora, în special, în timpul îndeplinirii misiunilor de luptă în estul Mării Mediterane și în Siria.

Ținând cont de faptul că Marea Mediterană se află în zona de responsabilitate a FRMN, militarii acestei flote sunt cei mai prezenți în cadrul Grupării navale operative a Forțelor Navale.

Începând din anul 2015, aceștia au executat misiuni repetate în estul Mării Mediterane sau în portul Tartus.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s