Aviația Militară a Federației Ruse își va demonstra capabilitățile în Peninsula Crimeea

Departamentul pentru informare și comunicații în masă din cadrul Ministerului rus al Apărării a anunțat că, pe 01.06.2019, în Crimeea, lângă Feodosia, va avea loc o demonstrație de amploare a tehnicii de aviație noi a Federației Ruse, în cadrul show-ului aerian Aviamiks.

“Episodul tactic Aviamiks reprezintă unul dintre elementele centrale ale concursului național Aviadarts. Spectatorii vor vedea acțiunile avionului de vânătoare Su-35S de curățare a spațiului aerian și un bombardament de aviație masiv executat de trei bombardiere cu rază lungă de acțiune Tu-22M3 și patru avioane de vânătoare-bombardament Su-34”, se arată în comunicatul de presă.

Potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții Ministerului Apărării, după atacul aerian, un avion de transport Il-76 va desanta mărfuri, iar o patrulă de avioane Su-25 va executa lansări grupate de rachete asupra unor obiecte care au supraviețuit atacului. Trageri asupra țintelor din poligon vor executa și grupuri de elicoptere de asalt Ka-52 și Mi-28N.

În încheierea show-ului Aviamiks vor evolua grupurile de acrobație aeriană ale Forțelor Aerocosmice ale Federației Ruse: Strizhy pe avioane MiG-29, Ruskiye Vitiazy pe Su-30SM și Berkuty pe elicoptere Mi-28N.

În total, la show-ul Aviamiks vor participa peste 50 de aeronave.

Etapa națională a concursului Aviadarts-2019 se desfășoară în Crimeea, în perioada 24 mai – 08 iunie. La competiție participă aproximativ 60 de echipaje ale Forțelor Aerocosmice din toate Regiunile Militare și Flota de Nord. Pentru participanții la concurs, în poligonul Ciauda au fost amenajate peste 70 de ținte terestre unice, reprezentând un aerodrom, complexe de rachete sau complexe de rachete antiaeriene.

La Aviadarts, piloții se întrec în executarea tragerilor de precizie asupra țintelor terestre, cu ajutorul rachetelor nedirijate și a puștilor de aviație. De asemenea, echipajele avioanelor trebuie să depășească sistemul de apărare antiaeriană, care este reprezentat de complexe de rachete și artilerie antiaeriană Pantsir-S și un sistem de rachete antiaeriene S-300.

Concursul Aviadarts se va încheia pe 08 iunie, cu o sărbătoare și un show aerian de amploare.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Tehnica de aviație participantă la concursul Aviadarts și la Show-ul Aviamiks este dislocată pe aerodromul Kirovskoe de lângă Feodosia, unde se află o filială a Centrului 929 pentru teste de zbor V.P. Cikhalov al Ministerului Apărării din Akhtubinsk.

Activitățile practice se desfășoară în poligonul Ciauda.

Surse: militarynews.ru, tass.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s