În perioada de instrucție de vară, în cadrul Armatei 4 din sudul Federației Ruse vor fi executate peste 100 de exerciții tactice

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat, pe 03.06.2019, că, în cadrul perioadei de instrucție de vară, marile unități și unități militare ale Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană vor executa aproximativ 100 de exerciții tactice. Mai mult de jumătate dintre activitățile de pregătire pentru luptă vor fi cu dublă partidă, cu implicarea marilor unități de aviație și apărare antiaeriană ale armatei.

Planul de pregătire pentru luptă al unităților de aviație include peste 40 de exerciții tactice de zbor, din care peste jumătate cu întrebuințarea mijloacelor de distrugere de aviație în poligoanele Regiunii Militare Sud.

În timpul exercițiilor tactice de zbor și a exercițiilor de comandament și stat major, echipajele Aviației Operativ-Tactice și Aviației Forțelor Terestre, pe avioane de tip Su-24, Su-25SM, Su-30SM, Su-34 și pe elicoptere Mi-8AMTȘ, Mi-28N și Mi-35M vor petrece în aer peste 15.000 de ore, executând misiuni de cercetare aeriană, de acoperire a trupelor din aer și de distrugere a țintelor terestre și aeriene ale adversarului convențional.

Echipajele de luptă ale Trupelor de Rachete Antiaeriene și Trupelor Radiotehnice vor executa aproximativ 30 de exerciții tactice, inclusiv cu trageri de luptă, în poligoane din Regiunea Astrakhan, precum și în poligonul Telemba din Republica Buriatia. La exerciții vor particia subunități de rachete antiaeriene cu complexe S-400 Triumf, S-300, Pantsir-S, Tor și Buk.

Subunități din cadrul Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană vor participa la concursurile internaționale ArMI-2019, Cheia de la cer, Aviadarts și Frontiera aeriană.

De asemenea, subunități de rachete antiaeriene ale armatei vor participa la exercițiul comun ruso-egiptean Săgeata prieteniei, care va fi executat pe teritoriul Egiptului în toamna anului 2019.

În perioada de instrucție de iarnă, în peste 30 de poligoane militare de pe teritoriile Regiunilor Federale Sud și Caucazul de Nord, precum și pe teritoriile Bazelor Militare ruse din străinătate, au fost executate peste 7.000 de trageri de luptă cu întrebuințarea aviației. Personalul navigant al Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană a zburat peste 18.000 de ore.

Intensitatea exercițiilor tactice de zbor executate în timpul perioadei de instrucție de iarnă a crescut cu peste 10%, în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut.

Comentariu remnmilitaryblog.com: În structura Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don a Regiunii Militare Sud se află trei divizii de aviație (zece regimente de aviație), două baze aeriene, o brigadă și două regimente de elicoptere.

De asemenea, aceasta include două divizii de apărare antiaeriană, în subordinea cărora se află cinci regimente de apărare antiaeriană și trei regimente radiotehnice.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s