Complexe de rachete de coastă Bastion ale Flotei ruse din Marea Neagră au efectuat lansări electronice de rachete

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 03.06.2019, în raioane de poziție din Peninsula Crimeea, echipaje ale complexelor mobile de rachete de coastă Bastion ale Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) au desfășurat activități practice de perfecținare a deprinderilor în vederea executării de atacuri asupra unor ținte navale, în timpul desfășurării din marș.

Echipaje ale bateriei de start au exersat modalități de dislocare a tehnicii în poziții din diverse forme de relief și de îndeplinire a misunilor de ieșire, desfășurare și de schimbare a ordinii și locului de dislocare după întrebuințarea armamentului.

Scopul antrenamentului a constat în perfecționarea deprinderilor militarilor în îndeplinirea misiunilor de descoperire a țintelor de suprafață, de efectuare a indicării țintelor, de pregătire a complexelor pentru executarea atacurilor cu rachete în diverse condiții și de executare a lansărilor electronice de rachete asupra obiectivelor adversarului convențional.

În total, la activitatea de pregătire pentru luptă au participat aproximativ 100 de militari și aproape 20 de unități de tehnică militară și specială din compunerea brigăzii de rachete de coastă a FRMN.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Complexele de rachete de coastă Bastion aparțin Brigăzii 15 Rachete și Artilerie de Coastă – Sevastopol din cadrul Corpului 22 Armată – Simferopol.

În structura acesteia se află două divizioane de rachete dotate cu complexe mobile de tip Bastion și Bal, precum și un divizion de rachete înzestrat cu complexul staționar Utes.

În cadrul FRMN se mai află o brigadă similară, respectiv Brigada 11 Rachete și Artilerie de Coastă – Anapa, care dispune de complexe mobile de rachete și artilerie de tip Bastion, Bal și Bereg.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s