Aviația navală a FRMN a executat trageri de luptă în poligonul Opuk din Crimeea

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 07.06.2019, avioane ale regimentului de aviație de asalt al Aviației navale a Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) au desfășurat activități de întrebuințare în luptă în poligonul Opuk din Crimeea.

În timpul exercițiului planificat, echipaje ale bombardierelor de front Su-24M și avioanelor de vânătoare Su-30SM au desfășurat misiuni de bombardament asupra unui câmp de ținte și au executat lansări de rachete nedirijate asupra unor ținte de coastă, care imitau puncte de foc ale adversarului convențional pe litoral.

De asemenea, piloții au executat elemente de întrebuințare în luptă, cu îndeplinirea unor manevre aeriene simple și complexe.

La misiunile de instrucție și luptă au participat aproximativ 10 avioane ale FRMN.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Avioanele participante la exercițiu aparțin Regimentului 43 Aviație de Asalt – Saki din cadrul Aviației navale a FRMN.

În compunerea regimentului se află două escadrile de aviație, una dintre acestea fiind dotată cu 12 avioane de vânătoare Su-30SM, iar cea de-a doua cu avioane de bombardament Su-24M și de cercetare Su-24MR.

Aviația navală a FRMN mai include Regimentul 318 Aviație Mixtă – Kacha, în structura căruia se află o escadrilă de avioane Be-12 și An-26 și o escadrilă de elicoptere Ka-27 și Mi-8.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s