Piloții Aviației de Vânătoare din sudul Federației Ruse studiază particularitățile zborurilor deasupra Mării Negre

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat, pe 07.06.2019, că, la regimentul de aviație mixtă dislocat în Ținutul Krasnodar, se desfășoară o convocare metodică de instrucție a personalului navigant din regiune.

Timp de șapte zile, echipajele avioanelor de vânătoare Su-27SM3 și Su-30M2 vor studia particularitățile pilotajului deasupra apei, ținând cont de caracteristicile zonei de coastă, ordinea cooperării cu echipele de căutare-salvare, codurile semnalelor luminoase și deprinderile de lucru cu balizele.

În timpul zborurilor, piloții vor executa elemente de pilotaj simple și complexe, de deplasare după un traiect de zbor la altitudini medii și mari deasupra apei, inclusiv pe timp de noapte.

De asemenea, în timpul convocării, personalul navigant va îndeplini normative de întrebuințare a mijloacelor individuale de salvare, în special a centurii de salvare și a combinezonului de salvare maritimă. În etapa finală a activităților, piloții vor efectua bombardamente asupra unor ținte navale, în poligoane de pregătire pentru luptă special amenajate.

În total, la activități participă peste 15 unități de tehnică de aviație, aduse de pe diverse aerodromuri ale Regiunii Militare Sud.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Convocarea metodică de instrucție se desfășoară la Regimentul 3 Aviație de Vânătoare – Krymsk din cadrul Diviziei 1 Aviație Mixtă – Krymsk a Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don.

Pe lângă regimentul din Krymsk, Aviația de Vânătoare a Regiunii Militare Sud mai include Regimentul 31 Aviație de Vânătoare – Millerovo și Regimentul 38 Aviație de Vânătoare – Belbek. Regimentul de la Millerovo aparține Diviziei 1 Aviație Mixtă – Krymsk, iar cel de la Belbek face parte din Divizia 27 Aviație Mixtă – Belbek.

În dotarea celor trei regimente de aviație de vânătoare ale Regiunii Militare Sud se află avioane de vânătoare de tip Su-27, în diverse versiuni (P, SM, SM3 și UB), precum și avoane de vânătoare de generație 4++ de tip Su-30SM și Su-30M2.

Împlicarea Aviației de Vânătoare în acțiuni de luptă împotriva țintelor navale este necesară din cauza dislocării în zona Mării Negre, unde evoluția situației de securitate din ultima perioadă impune întrebuințarea tuturor mijloacelor de lovire: terestre, aeriene și navale.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s