Artileriștii din sudul Federației Ruse au executat trageri de luptă cu tunurile autopropulsate Msta-S

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 12.06.2019, echipaje de artilerie din Republica Adygeea au executat trageri de luptă cu tunurile autopropulsate modernizate Msta-S, calibru 152 de milimetri, asupra unor poziții mobile de foc ale adversarului convențional.  

Pentru cercetare și indicarea țintelor, artileriștii au întrebuințat noul punct mobil de cercetare Argus, pe baza BMP-2.

Militarii au îndeplinit normative de ocupare a pozițiilor de foc din marș și de executare a tragerilor din poziții de foc închise, atât în mod individual, cât și în cadrul subunităților de artilerie.

În total, la activitățile de pregătire pentru luptă planificate, au participat peste 600 de militari și aproximativ 100 de unități de tehnică militară.

Tunul autopropulsat Msta-C este destinat pentru distrugerea forței vii, a tehnicii de luptă blindate și neblindate, a fortificațiilor de campanie, a punctelor de conducere și a obiectivelor din spatele pozițiilor adversarului.

Tunul este dotat cu sistemul automatizat de conducere a focului Uspeh-S, cu aparatură topografică și de orientare, precum și cu sistemul de navigație prin satelit Glonass.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Subunitățile participante la trageri aparțin Brigăzii 227 Artilerie – Krasnooktyabrsky (Raionul Maikop, Republica Adygeea) din cadrul Armatei 49 arme întrunite – Stavropol a Regiunii Militare Sud.

Acestea fac parte din divizionul de tunuri de artilerie al brigăzii, care este dotat cu 18 tunuri autopropulsate Msta-S, calibru 152 de milimetri.

Tragerile au loc în cadrul activităților de pregătire pentru luptă desfășurate în condiții de campanie, la începutul perioadei de instrucție de vară.

La nivelul întregii Regiuni Militare, la acestea participă aproximativ 15.000 de militari, din care peste 3.000 aparțin Armatei 49 arme întrunite.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s