Exercițiu tactic de specialitate al subunităților de cercetare din sudul Federației Ruse

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 13.06.2019, în cadrul unui exercițiu tactic de specialitate executat în Republica Karachay-Cherkessia, peste 800 de militari aparținând subunităților de cercetare ale Armatei 49 arme întrunite au desfășurat misiuni de căutare și distrugere a grupurilor de cercetare-diversiune ale adversarului convențional.

În timpul exercițiului, cercetașii au întrebuințat stația de cercetare în apropiere SBR-5 și au descoperit locul în care se afla adversarul convențional. Ulterior, au transmis coordonatele acestuia cu ajutorul mijloacelor de comunicații la punctul de comandă și au trecut la capturarea lui.

Cercetașii au încercuit tabăra de instrucție a diversionuștilor și au atacat, cu succes adversarul, care a fost prins descoperit. În timpul operației, au fost luați prizonieri și au fost capturate documente cu informații importante.

Rolul diversioniștilor adversarului convențional a fost jucat de o subunittae de cercetare a Regiunii Militare Sud. Pentru crearea unei situații cât mai apropiate de cea reală, la exercițiu au fost folosite mijloace de simulare, inclusiv încărcături explosive IM-120, rachete de semnalizare și cartușe oarbe.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Exercițiul tactic de specialitate a fost executat, probabil, în cadrul batalionului de cercetare al Brigăzii 34 Infanterie Moto (Vânători de munte) – Storozhevaya (Raionul Zelenchuksky, Republica Karachay-Cherkessia) a Armatei 49 arme întrunite – Stavropol.

Acesta s-a desfășurat în cadrul activităților de pregătire pentru luptă executate în condiții de campanie, la începutul perioadei de instrucție de vară.

La nivelul întregii Regiuni Militare, la activitățile de instrucție participă aproximativ 15.000 de militari, din care peste 3.000 aparțin Armatei 49 arme întrunite.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s