Piloții Aviației navale a Flotei ruse din Marea Neagră execută salturi cu parașuta în Crimeea

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat, pe 13.06.2019, că, pe aerodromul Kacha de lângă Sevvastopol, piloții Aviației navale a Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) execută salturi cu parașuta, în timpul unei convocări de pregătire pentru desant aerian.

La activitățile de pregătire pentru luptă participă aproximativ 30 de piloți din cadrul regimentelor de aviație de asalt și aviație mixtă ale flotei.

În timpul convocătii, piloții execută salturi din elicoptere Mi-8 de la diverse altitudini, simulând părăsirea de urgență a avionului.

Comentariu remnmilitaryblog.com: La convocarea de pregătire participă piloți din cadrul celor două regimente ale Aviației navale a FRMN, respectiv Regimentul 45 Aviație de Asalt – Saki și Regimentul 318 Aviație Mixtă – Kacha.

Executarea salturilor cu parașuta reprezintă o etapă obligatorie în pregătirea piloților, care trebuie să exerseze rezolvarea unor situații de urgență, care implică părăsirea aeronavei.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s