În cadrul Flotei ruse din Marea Neagră se desfășoară un exercițiu comun al regimentului de rachete antiaeriene și Aviației navale

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat, pe 14.06.2019, că, în conformitate cu Planul de pregătire pentru luptă, subunități ale regimentului de rachete antiaeriene din compunerea corpului de armată al Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) au trecut la executarea de misiuni comune în raionul de zboruri intensive ale aviației.

Activitățile de pregătire pentru luptă se desfășoară în raioanele aerodromurilor de dislocare a avioanelor Aviației navale a FRMN.

Scopul de bază al activităților de pregătire pentru luptă constă în întărirea coeziunii echipajelor și bateriilor regimentului în timpul acțiunilor de organizare a apărării obiectivelor importante de infrastructură, împotriva atacurilor aeriene ale adversarului convențional.

La antrenamentele comune cu echipajele de apărare antiaeriană vor participa echipaje ale avioanelor Su-24M, Su-24MR, Su-30SM, An-26 și Be-12, precum și ale elicopterelor.

În total, la ieșirea în teren, participă aproape 200 de militari și aproximativ 40 de unități de armament și tehnică militară.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Subunitățile aparțin Regimentului 1096  Rachete Antiaeriene – Sevastopol din cadrul Corpului 22 Armată – Simferopol al Trupelor de Apărare de Coastă ale FRMN.

Regimentul are în dotare 12 complexe de rachete antiaeriene de tip Osa. În organica acestuia se află patru baterii de rachete antiaeriene dotate cu complexe Osa și o baterie de lansatoare portabile de rachete antiaeriene.

Regimentul 1096 Rachete Antiaeriene de la Sevastopol este una din unitățile vechi ale FRMN. Acesta a existat în Crimeea și în timpul apartenenței peninsulei la Ucraina.

De regulă, militarii regimentului desfășoară două ieșiri în teren, una în timpul perioadei de instrucție de iarnă și una în timpul perioadei de instrucție de vară. În cadrul acestora, tehnica este dislocată pe aerodromurile Aviației navale din Kacha și Saki, unde întrebuințează în calitate de ținte avioanele și elicopterele care decolează și aterizează pe aerodromuri.

Pe aerodromul din Saki este dislocat Regimentul 43 Aviație de Asalt, care dispune de o escadrilă de avioane de vânătoare Su-30SM și o escadrilă de avioane de asalt Su-24M și de cercetare Su-24MR.

Pe aerodromul din Kacha se află Regimentul 318 Aviație Mixtă, care include o escadrilă de avioane Be-12 și An-26 și o escadrilă de elicoptere Ka-27 și Mi-8.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s