Un divizion de rachete Iskander-M din sudul Federației Ruse a desfășurat exerciții pe timp de noapte

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 14.06.2019, un divizion al marii unități de rachete din zona Kuban a Ținutului Krasnodar a executat un exercițiu tactic, pe timp de noapte, în cooperare cu Aviația fără pilot.

Subunitățile divizionului de complexe de rachete operativ-tactice Iskander-M au executat marș în poligon, în regim de mascare sub protecția întunericului. După sosirea în raionul indicat, echipajele au îndepinit normative de desfășurare a complexelor în poziții de luptă, au prelucrat datele pentru lansările de rachete și au executat lansări electronice de rachete asupra unor ținte în poziții neamenajate, în cooperare cu echipaje ale complexelor ce întrebuințează aparate de zbor fără pilot, care au executat misiuni de cercetare a țintelor.

În timpul exercițiului, au fost perfecționate deprinderile militarilor în trecerea complexelor din poziție de marș în poziție de luptă, precum și în încărcarea rachetelor din mașina de transport și încărcare pe instalația de lansare, pe timp de noapte.

De asemenea, subunitățile au îndeplinit misiuni de organizare a pazei și apărării pozițiilor de luptă pentru lansarea rachetelor, respingând inclusiv atacul grupurilor de diversiune ale adversarului, care au încercat să împiedice lansările de rachete.

Exercițiul a fost orientat spre perfecționarea cunoștințelor profesionale ale militarilor, în timpul îndeplinirii de misiuni potrivit destinației, pe timp de noapte.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Divizionul de rachete Iskander-M aparține Brigăzii 1 Rachete – Molkino a Armatei 49 arme întrunite – Stavropol.

Probabil, exercițiul a fost executat în poligonul Molkino, în cooperare cu compania de UAV-uri a Armatei 49.

În baza unui ordin al comandantului Trupelor Regiunii Militare Sud, jumătate dintre activitățile de pregătire pentru luptă trebuie să se desfășoare pe timp de noapte,

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s