Complexe de rachete Iskander-M din sudul Federației Ruse au simulat executarea unui atac cu rachete

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 19.06.2019, echipaje ale complexelor de rachete operativ-tactice Iskander-M aparținând marii unități de rachete din Osetia de Nord au desfășurat un exercițiu în poligonul Sernovodsky (Ținutul Stavropol) privind executarea unui atac cu rachete.

Echipajele s-au deplasat, în secret, în raioanele de poziție indicate, au desfășurat instalațiile de lansare și mașinile de transport și încărcare, au pregătit datele pentru executarea atacurilor și au executat lansări electronice de rachete asupra unor obiective importante ale adversarului convențional.

La antrenament au participat aproximativ 500 de militari și peste 100 de unități de armament, tehnică militară și specială, inclusiv complexe operativ-tactice de rachete Iskander-M.

O atenție specială în timpul exercițiului a fost acordată mascării mașinilor de luptă și depășirii unor porțiuni de teren contaminat.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Subunitățile de rachete aparțin Brigăzii 12 Rachete – Mozdok a Armatei 58 arme întrunite – Vladikavkaz.

În Regiunea Militară Sud se află trei armate de arme întrunite (8, 49 și 58), fiecare dintre acestea dispunând de câte o brigadă de rachete dotată cu complexe Iskander-M.

În organica Armatei 49 arme întrunite – Stavropol se află Brigada 1 Rachete – Molkino, iar în structura Armatei 8 arme întrunite – Novocerkassk a fost constituită Brigada 464 Rachete – Znamensk, aflată în curs de operaționalizare.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s