Aviația din sudul Federației Ruse a fost redislocată pe aerodromuri operative din Kuban și din Crimeea

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 19.06.2019, echipaje ale Aviației Operativ-Tactice și Aviației Forțelor Terestre aparținând Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană din Regiunile Volgograd și Rostov și din Ținutul Stavropol au efectuat zboruri pe aerodromuri operative din Ținutul Krasnodar și din Crimeea, în cadrul exercițiului de comandament și stat major.

În timpul exercițiului, echipajele au îndeplinit misiuni de scoatere a aerodromurilor de dislocare de sub atacul adversarului, îndeplinind normative de respingere a atacurilor cu rachete și de redislocare pe aerodromuri operative.

Ulterior, gruparea de aviație a efectuat un atac de răspuns, cu întrebuințarea mijloacelor aeriene de distrugere, în poligoane de aviație din Ținutul Krasnodar, Regiunea Astrakhan și din Crimeea.

În total, la exercițiul de comandament și stat major al Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană, care se va prelungi până la sfârșitul săptămânii, participă aproximativ 70 de avioane de tip Su-27SM3, Su-30M2, Su-34 și Su-24M, precum și 30 de elicoptere de tip Mi-8AMTȘ, Mi-28N, Ka-52 și Mi-35.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Exercițiul de comandament și stat major se desfășoară în Regiunea Militară Sud, în perioada 17-21.06.2019.

Acesta include întrebuințarea Aviației și a mijloacelor de apărare antiaeriană pe 10 aerodromuri și în cinci poligoane de aviație.

Pe 18.06.2019, în cadrul exercițiului, au fost alertate marile unități și unități militare ale Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s