Avioane Su-25SM3 din sudul Federației Ruse au distrus apărarea antiaeriană a adversarului convențional

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 08.07.2019, echipaje ale avioanelor de asalt de tip  Su-25SM3 ale regimentului de aviație din Ținutul Krasnodar au trecut la îndeplinirea misiunilor de distrugere a obiectivelor de apărare antiariană ale adversarului convențional.

Piloții și-au perfecționat deprinderile de pilotare a tehnicii de aviație în teren muntos, în condiții meteorologice dificile, la diverse altitudini.

În compunerea patrulelor de luptă, echipajele avioanelor Su-25SM3 au depășit sistemul de apărare antiaeriană, au efectuat lansări de rachete dirijate, au executat trageri cu puștile de aviație și au întrebuințat bombe de aviație cu corecție asupra pozițiilor adversarului convențional, în unul dintre poligoanele de aviație din zona Kuban.

La executarea activităților de zbor au participat peste 100 de piloți, tehnicieni și specialiști ai serviciilor de asigurare de la sol, precum și peste 20 de avioane.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Avioanele de asalt de tip Su-25SM3 aparțin Regimentului 960 Aviație de Asalt – Primorsko-Akhtarsk a Diviziei 4 Aviație Mixtă – Marinovka din cadrul Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don.

În structura regimentului se află numai o escadrilă de avioane Su-25SM3 (12 aparate), ceea ce înseamnă că la activități au participat și alte versiuni ale avioanelor Su-25, cel mai probabil Su-25SM.

Pe 05.07.2019, escadrila de avioane Su-25SM3 de la Primorsko-Akhtarsk a distrus un aerodrom al adversarului convențional.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s