Peste 2.000 de militari au fost desantați în două regiuni din Federația Rusă

Departamentul pentru informare și comunicații în masă din cadrul Ministerului rus al Apărării a anunțat că, pe 08.07.2019, în cadrul unui exercițiu comun al Trupelor de Desant Aerian și Aviației Militare de Transport, au fost desantați peste 2.000 de militari aparținând marii unități de desant-asalt din Novorossiysk.

După ce au efectuat redislocarea la distanță mare, avioanele de tip Il-76MD ale Aviației Militare de Transport au decolat de pe aerodromurile Krymsk, Krasnodar și Armavir și au desantat militarii pe platformele de aterizare Budihino și Andreevka din Regiunile Kostroma și Ulianovsk.

Desantările personalului au fost efectuate cu sisteme de parașutare D-10, de la altitudini de 600 de metri.

Avioanele Aviației Militare de Transport implicate în exercițiu, după desantare, au efectuat manevre de evitare a apărării antiaeriene și au aterizat pe aerodromurile de dislocare temporară. În total, la exercițiu participă 40 de avioane ale Aviației Militare de Transport.

În continuare, potrivit planului exercițiului, militarii din cadrul Trupelor de Desant Aerian au cucerit obiective ale adversarului convențional.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Exercițiul comun al Trupelor de Desant Aerian și Aviației Militare de Transport va continua și în zilele următoare, iar pe 11.07.2019, cei aproximativ 2.000 de militari vor fi desantați în poligonul Opuk din Crimeea.

Cele 40 de avioane Il-76MD vor decola de pe aerodromurile din Ivanovo și Ulianovsk, unde au aterizat, probabil, pe 08.07.2019, și vor desanta militarii în două două fluxuri paralele, de câte 20 de avioane fiecare, ce vor evolua la intervale de 100 de metri.

În exercițiu sunt implicate trei regimente ale Aviației Militare de Transport, din Regiunile Tver, Pskov și Orenburg, precum și două regimente ale Diviziei 7 Desant-Asalt – Novorossiysk.

Exercițiul se desfășoară sub conducerea comandantului Aviației Militare de Transport, general locotenent Vladimir Benediktov.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s