În sudul Federației Ruse, se desfășoară un exercițiu tactic cu dublă partidă, la nivel batalion

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 12.08.2019, aproximativ 1.000 de militari aparținând marii unități de infanterie moto din Regiunea Volgograd au fost alertați pentru participarea la un exercițiu tactic cu dublă partidă, la nivel batalion.

Subunitățile au desfășurat deja marșul în raionul de desfășurare a activităților de pregătire pentru luptă și au trecut la amenajarea taberei de bază. Potrivit planului activităților practice, un grup tactic de nivel batalion va executa o serie de manevre, în ofensivă și defensivă, iar un alt grup i se va opune, jucând rolul adversarului.

În timpul exercițiului, o atenție specială va fi acordată contracarării mijloacelor de război electronic și a aparatelor de zbor fără pilot.

La exercițiu participă peste 950 de militari ai marii unități de infanterie moto, precum și peste 250 de unități de tehnică militară, între care mașini de luptă ale infanteriei BMP-3, tancuri T-90A, tunuri autopropulsate Msta-S, calibru 152 de milimetri, transportoare blindate BTR-82A. De asemenea, acțiunile subunităților vor fi sprijinite de elicoptere de tip Mi-8AMTȘ, Mi-35 și Mi-28N.

Exercițiul va dura până la sfârșitul săptămânii.         

Comentariu remnmilitaryblog.com: Subunitățile participante la exercițiu aparțin Brigăzii 20 Infanterie Moto – Volgograd din cadrul Armatei 8 arme întrunite – Novocerkassk.

Probabil, activitățile de pregătire pentru luptă se desfășoară în poligonul Prudboy.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s